1. احمدی، ح. و امیدی نجف آبادی، م. (1388). بررسی وضعیت آموزشهای دانشگاهی برای ترویج کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران). پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، سال دوم، شماره 3، صص72-63.
2. شاه ولی، م.؛ عربی، ق. و بیژنی، م. (1382). یادگیری دانش سه گانه. چاپ اول، اصفهان: نصوح.
3. طباطیاییحکیم، ل.؛ سید نقوی، م. و رضایی منش،ب. (1392). تأثیر یادگیریتجربی بر پیشرفت کارآفرینی دانشجویان. فصلنامه علمی- ترویجی مطالعات منابع انسانی، سال دوم، شماره هشتم، صص54-37.
4. عدلی، ف. (1387). سهیم سازی تجربه؛ پرهیز از آزمون و خطا، مجله تدبیر، شماره 202، صص 64-61.
5. کامیاب، ز.؛ میرترابی، م. و موسوی، س. (1392). یادگیریتجربی و کاربست آن در آموزش کشاورزی. فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابعطبیعی، سال یازدهم، شماره 41، صص 21-17.
6. کریمی، ی. (1389). روانشناسی تربیتی. جلد 11، تهران: نشر ارسباران.
8. مقدس فریمانی، ش. و زمانی، غ. (1386). رهیافت آموزشی گزیداری برای دوره کارشناسی کشاورزی. علوم ترویج و آموزش ایران، جلد3، شماره1، صص25-11.
9. Arnold, S., Warner, W. J., & Osborne, E. W. (2006). Experiential learning in secondary agricultural education classrooms. Journal of Southern Agricultural Education Research, 56(1): 30-39.
10. Beard, C., & Wilson, J. P. (2006). Experiential learning: A best practice handbook for educators and trainers. London: Kogan Page.
11. Bok, D.C. (2006). Our underachieving colleges: A candid look at how much students learn and why they should be learning more. Princeton, NJ: Princeton University Press.
12. Boone, H., Gartin, S., Buckingham, C., Odell, K., & Lawrence, L. (2001). Philosophies of adult education as practiced by agricultural education teachers. 28th Annual National Agricultural Education Research Conference, December.
13. Borg, M., & N. Stranahan. (2002). Personality type and student performance in upper level economics courses: The importance of race and gender. Journal of Economic Education 33 (Winter): 3-14.
14. Hawtrey, k. (2007) Using Experiential Learning Techniques, The Journal of Economic Education, 38:2: 143-152.
15. Kolb, D. A. (1984). Experiential learning: Experience as the source of learning and development. Upper Saddle River, NJ: Prentice Hall.
16. Marshall, T., Hoover, T., Reiling, B., & Downs, K. (1998). Experiential learning in the animal sciences: Effect of 13 years of a beef cattle management practicum. Journal of Animal Science, 76: 2947–2952.
17. Mclean, P., & A. Tatnall. (2000). What’s the use of lectures? Victoria, Australia: Penguin. Schmidt, S. 2003. Active and cooperative learning using Web-based simulations. Journal of Economic Education 34 (Spring): 151–67.
18. National Commission on the Future of Higher Education. (2006). A test of leadership: Charting the future of U.S. higher education. Washington, D.C.: U.S. Department of Education.
19. National Research Council. (2009). Transforming agricultural education for a changing world. Washington, D.C.: National Academies Press.
20. Phipps, L. J., & Osborne, E. W. (1988). Handbook on agricultural education in public schools(5th ed.). Danville, IL: Interstate Printers and Publishers.
21. Phipps, L. J., Osborne, E. W., Dyer, J. E., & Ball, A. (2008). Handbook on Agricultural Education in Public Schools (6th ed.). Clifton Park, NY: Thomson Delmar Learning.
22. Roberts, T. G. (2006). A philosophical examination of experiential learning theory for agricultural educators. Journal of Agricultural Education, 47(1): 17-29.
23. Ruhanen, L. (2005). Bridging the divide between theory and practice: Experiential learning approaches for tourism and hospitality management education. Journal of Teaching in Travel & Tourism, 5(4): 35–39.
24. Shoulders, C. W.; Blythe, J. M. & Myers, B. E. (2013). Teachers’ Perceptions Regarding Experiential Learning Attributes in Agricultural Laboratories. Journal of Agricultural Education, Volume 54, Number 2: 159 -173.
25. Zull, J. E. (2002). The Art of Changing the Brain. Sterling, VA: Stylus Publishing.