اصلانی، م.، غلامرضایی، س. و ابراهیمی، م. (۱۳۹۴). اولویتبندی نیازهای آموزشی گلخانه داران(مطالعه موردی: شهرستان نجف آباد). علوم و فنون کشتهای گلخانهای، 6(22)، ۱۸۴-۱۷۵.
پناهی، ف. (۱۳۸۹). تعیین نیازهای آموزشی باغداران سیبکار (مطالعه موردی: شهرستان اقلید، استان فارس). مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 3(1)، ۷۰-۵۷.
زرافشانی، ک.، آگهی، ح. و خالدی، خ. (۱۳۹۰). نیازسنجی آموزشی زنان روستای قمام شهرستان سنقر(بر مبنای مدل بوریچ و تحلیل کوادرانت). زن در توسعه و سیاست (پژوهش زنان)، 9(1)، ۱۸۳-۱۶۵.
شکرالهزاده، ا.، چیذری، م. و شکری، ش. (۱۳۹۱). نقش ویژگی های فنی و ترویجی در نیاز آموزشی گلخانهداران خیارکار شهرستان گرمسار. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، 4(23)، ۱۰۹-۹۸.
صبوری، م. و مینایی، ا. (۱۳۸۸). طبقه بندی نیازهای آموزشی گلخانه داران شهرستان گرمسار از دیدگاه گلخانه داران و کارشناسان کشاورزی. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 2(3)، ۴۸-۳۳.
صبوری، م. و عمانی، ا. (۱۳۸۹). تحلیل عاملی نیازهای آموزشی پنبه کاران از دیدگاه کارشناسان ترویج کشاورزی استان سمنان. مجله پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 3(1)، ۵۶-۴۵.
مرادی کفراج، م.، محمدی، د. و مرادیان، ا. (۱۳۹۱). بررسی نیازهای آموزشی زنبورداران استان لرستان در زمینه بازاریابی. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 43(2)، ۳۰۷-۳۰۱.
مردانی، ا. و پزشکیراد، غ. (۱۳۹۳). برآورد نیازهای آموزشی کشاورزان پیرامون مدیریت کیفیت محصولات کشاورزی(مطالعه موردی: استان چهارمحال بختیاری). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 45(3)، ۴۴۹-۴۳۹.
موسوی، م. و چیذری، م. (۱۳۸۶). بررسی نیازهای آموزشی سیبزمینی کاران شهرستان عجب شیر در زمینه بازاریابی. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 11(1)، ۴۹۸ -۴۸۷.
میرترابی، م.، رضوانفر، ا.، موحدمحمدی، ح. و حسینی، م. (1394). کشاورزی شهری: توسعه و ترویج آن. انتشارات جهاد دانشگاهی واحد خوارزمی، تهران، 156ص.
میرزایی، ر.، صدیقی، ح. و فلسفی، پ. (1386). ارزیابی نظام ترویج کشاورزی ایران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 2(2)، 67-57.
Barbercheck, M., Brasier, K. J., Kiernan, N. E., Sachs, C., Trauger, A., Findeis, J., Stone, A. and Moist, L. S. (2009). Meeting the Extension Needs of Women Farmers: A Perspective from Pennsylvania. Journal of extension, 47(3).
Bryld, E. (2003). Potentials, problems, and policy implications for urban agriculture in developing countries. Agriculture and human values, 20(1), 79-86.
Deelstra, T., & Girardet, H. (2000). Urban agriculture and sustainable cities. Bakker N., Dubbeling M., Gündel S., Sabel-Koshella U., de Zeeuw H. Growing cities, growing food. Urban agriculture on the policy agenda. Feldafing, Germany: Zentralstelle für Ernährung und Landwirtschaft (ZEL), 43-66.
Dieleman, H. (2016). Urban agriculture in Mexico City; balancing between ecological, economic, social and symbolic value. Journal of Cleaner Production. Article in press.
Fox, J., Colbert, S., Hogan, M., Rabe, M., Welch, C. and Haught, S. (2015). Developing a Community-Designed Healthy Urban Food System. Journal of extension, 53(4).
Hashemi, S. M., Hosseini, S. M. and Damalas, C. A. (2009). Farmers’ competence and training needs on pest management practices: Participation in extension workshops. Crop Protection, 28, 934–939.
Hoffmann, V. (2014). Governmental extension services, their generic problems and potential solutions. Paper presented at the Innovations in extension and advisory services: International conference proceeding.
Kheiri, S. (2012). Investigating educational needs of roodbar olive orchaodist: regarding development of olive gardens. Procedia - Social and Behavioral Sciences 46, 2281 – 2283. Available online at www.sciencedirect.com
King, G.M. (2016). Urban microbiomes and urban agriculture: What are the connections and why should we care? Sowing seeds in the city (pp. 191-205): Springer.
Lin, B. B., Philpott, S. M. and Jha, S. (2015). The future of urban agriculture and biodiversity-ecosystem services: Challenges and next steps. Basic and Applied Ecology 16, 189–201.
Lopez, J. and Bruening, T. H. (2002). Meeting Educational Needs of San Lázaro Farmers: Indigenous Knowledge Systems. Journal of International Agricultural and Extension Education, 9(3), 39-45.
Mougeot, L. J. (2010). Agropolis:" The social, political and environmental dimensions of urban agriculture": Routledge.
Mudukuti, A. E. and Miller, L. (2002). Factors Related to Zimbabwe Women’s Educational Needs in Agriculture. Journal of International Agricultural and Extension Education, 9(3), 47-53.
Muhammad, S., Isikhuemhen, O. S. and Basarir, A. (2009). Promoting Alternative Enterprises: Assessing Farmers' Needs in Research, Education, and Extension. Journal of extension, 47(6).
Naruka, P. S., Verma, S., Sarangdevot, S. S., Kumar, S., Pachauri,C. and Kerketta, S. (2016). Training Needs Assessment of Farmers of Improved Chick Pea Cultivation in Neemuch District, Madhya Pradesh. International Journal of Farm Science. 6(2), 247-250.
Nugent, R. (2000). The impact of urban agriculture on the household and local economies. Bakker N., Dubbeling M., Gündel S., Sabel-Koshella U., de Zeeuw H. Growing cities, growing food. Urban agriculture on the policy agenda. Feldafing, Germany: Zentralstelle für Ernährung und Landwirtschaft (ZEL), 67-95.
Obopile, M., Munthali, D. C. and Matilo, B. (2008). Farmers’ knowledge, perceptions and management of vegetable pests and diseases in Botswana. Crop Protection 27, 1220– 1224.
Obour, P, B. Dadzie, F, A. Kristensen, H, L. Rubak, G, H. Kjeldsen, C. Saba. C. K. S(2015). Assessment of farmers’ knowledge on fertilizer usage for peri-urban vegetable production in the Sunyani Municipality, Ghana. Resources, Conservation and Recycling, 103, 77–84.
Ommani, A. R. and Khadem, A. J. (2011). Educational Needs of Corn Farmers Regarding Biological Control Bracon Parasitoid of Corn Caradrina in Dezful Township, Khouzestan Province, Iran. International Journal of Agricultural Management & Development, 1(2), 61-64. Available online at www.ijamad.com
Rivera, W. M., Qamar, M. K. & Crowder, L. V. (2001). Agricultural and Rural Extension Worldwide: Options for Institutional Reform in the Developing Countries. Food and Agriculture Organization of the United Nations, Rome, November 2001.
Stufflebeam, D.L., McCormick, C.H., Brinkerhoff, R.O., & Nelson, C.O. (2012). Conducting educational needs assessments (Vol. 10): Springer Science & Business Media.229p.
Suvedi, M., Jeong, E. and Coombs, J. (2010). Education Needs of Michigan Farmers. Journal of extension, 48(3).
Vasquez-Moreno, L. and Cordova, A. (2013). A conceptual framework to assess urban agriculture’s potential contributions to urban sustainability: an application to San Cristobal de Las Casas, Mexico. International Journal of Urban Sustainable Development, 5(2), 200–224.
Woodson, D. M, Lindner, J. R, Lawver, D. E(2008).Urban Extension Clientele Competencies by Mass Media Delivery Strategy. Journal of Extension, 46(2).
Zhong, B., Yang, F. and Chen, Y. (2015). Information empowers vegetable supply chain: A study of information needs and sharing strategies among farmers and vendors. Computers and Electronics in Agriculture, 117, 81–90.